Hoppa till sidans innehåll

Ändring bland hästarna!

11 AUG 2016 16:34
Ny häst Randy! Fina Gloriant och Split kommer tyvärr att lämna oss pga skador men de kommer att få nya hem där de kan njuta av ett lugnt liv! Även Donny kommer att lämna oss pga skador.
  • Uppdaterad: 26 JUN 2019 12:23

 Ridskolan har en ny stor fin häst som ska slussas in under hösten. Han heter Randoon Porsch men kallas Randy och är en brun valack född 2013. Randy kommer från Irland och är väldigt snäll i all hantering. Han är känslig och uppmärksam i ridning, vill alltid göra sitt bästa. Han kräver ännu en välbalanserad mjuk ryttare då han reagerar kvickt på alla hjälper, trycker man på för mycket med skänkel tolkar han det som spring mycket fort även om han lyssnar fint på förhållning med så kan det bli för mycket fart för en mindre rutinerad ryttare. Randy hoppar fint och är cool för omgivningen så när han vant sig vid sitt nya jobb kommer han att bli en pärla!

RandyRandy huvud

 

Split flyttade till Sjöbo fredag 11 oktober och njuter nu av sitt nya liv som sällskapshäst. Vi önskar henne många fina år med sin nya ägare!

Spli

MB flyttade måndag 1/7 och han hälsar att han har det prima i sitt nya hem!

MB var på ridskolan i 14 år och varit en favorit för många, han har tävlat Bohuscupen hoppning och lärt många att rida. Han är väl värd en härlig tid som pensionär och detta har han nu, han är kung i sitt nya hem!

 

Mb

 

 

donelli

Donelli skadade sig före jul och blev behandlad, sen har han vilat en tid innan han sattes igång. Tyvärr blev han halt igen när det blev mer ridning på lektion så han kommer att gå i välförtjänt pension. Han har varit på Bulycke i nästan 9 år och är nu 18 år gammal. Donelli har varit en klippa att lära sig rida på, hoppat snällt och varit stabil i all ridning (men haft en förmåga att bitas vid sadling...).

Donelli flyttade sitt nya hem helgen v 12 och hans nya ägare Carina hälsar att de trivs fantastiskt tillsammans.

 

zara

Fina lilla hästen Zara har varit skadad länge och vilat helt senaste 7 månaderna pga gaffelbandsskada bak. Zara har tyvärr inte blivit bra trots vila och behandlingar så hon kommer att lämna oss för de evigt gröna ängarna. Vi tackar henne för den tid hon varit hos oss och kommer att sakna henne men nu slipper hon ha ont mer.

 

 

Skribent: Linda Eriksson

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info