Hoppa till sidans innehåll

Gruppvärd?

19 AUG 2016 15:57
En gruppvärd är en person som vill ta lite extra ansvar för att hålla ihop gruppen så att alla känner sej välkomna och sedda när de kommer till ridskolan, som kan välkomna nya, hjälpa dom tillrätta på ridskolan mm
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2018 10:25

 Vi har en önskan om att det i varje ridgrupp ska finnas en gruppvärd ( Eller två).

En person som kan ta lite extra ansvar för att hålla ihop gruppen så att alla känner sej välkomna och sedda när de kommer till ridskolan, som kan välkomna nya och hjälpa dom tillrätta på ridskolan och som kan skicka ut meddelande till gruppen när det är nåt på gång.

Eftersom ridskolan är en ideell förening behövs det att vi alla hjälps åt och en tanke är att ridgrupperna gemensamt kan göra en insats per termin (eller flera om man får feeling ) t.ex ha cafeet öppet någon eftermiddag, alla tycker ju att det är trevligt när det är öppet, man kan hjälpa till som funktionär på tävling eller varför inte fixa fint på vår anläggning, det finns alltid någon del som behöver lite kärlek. Det kan vara allt från att sopa läktaren, tvätta fönster, sopa, kratta eller laga nåt som är trasigt. Alla insatser är varmt välkomna!

Saknar din grupp gruppvärd? Vill du bli, själv eller tillsammans med någon? Eller om du har andra frågor angående gruppvärd ,Maila: This is a mailto link så fixar vi det!

 

Tack för att ni är en del av Bulycke Ryttarförening!

 

Styrelsen

Skribent: Linda Eriksson

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info