Hoppa till sidans innehåll

Knatteridning


Vissa söndagar mellan kl 10.00-12.00 har vi knatteridning där barn från 3 års ålder på ett lekfullt sätt kan prova att rida.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS
Anmälan görs numera via KUNDINLOGGEN (man behöver inte vara/bli medlem), gå in och registrera dig på


Knatteridningen riktar sig till barn från 3 år som inte börjat på ridskolan än och de behöver inte ha några förkunskaper. Barnen får öva att starta, stanna och styra hästen i skritt samt i lämpliga fall prova att trava lite. Om vädret tillåter så är vi utomhus. 
 
Vilka veckor det är knatteridning ser ni längre ner och i Kundinloggen. Bokningen öppnar måndag 2 veckor före respektive tillfälle. 
 
Föräldrar kan behöva leda och då får ni information av instruktören om hur ni ska hantera ponnyn. Tänk på klädsel även som förälder, det är lämpligt att ha rejäla skor och oömma kläder i övrigt.
 
Barnen ska alltid ha långbyxor, långärmad tröja, sko/stövel med klack och inga fladdriga halsdukar eller dylikt.
 
Kostnaden vid förbokning är 130 kr för 30 minuters ridning i en grupp med andra barn (på- och avstigning, inställning av stigläder ingår i tiden).
Kom ihåg att gå in i cafeterian 15 min innan din tid för att få veta vilken ponny ni ska ha & för att vi ska veta att ni är här. Därefter är det samling i ridhuset/paddocken för uppsittning. 
Betalas i förskott på BG 309-4778 vid bokning, skriv knatte,namn + datum vid betalning om det skulle vara så att du inte fått din faktura (kommer på mailen)
 
 
Drop in plats kostar 150:- och betalas på plats. Anmälan och betalning för drop in i cafeterian senast 15 minuter före gruppens början.
 
Bokningen är bindande, ingen återbetalning sker, det går inte heller att "flytta" fram bokningen. Däremot kan ni själva ordna med ersättare.
 
 
Säkerhet
Hjälmar och säkerhetsvästar finns att låna och kommer att finnas i manegen. 
Inga andra barn får vistas i ridhuset under pågående lektion. Barnvagnar ska vara på läktaren/utanför ridhuset.

Av säkerhetskäl och av hänsyn till hästarnas välbefinnande (söndagen är normalt sett deras "vilodag") är stallarna stängda och besök där inte tillåtet.
OBS! Tänk på att ni har en olycksfallsförsäkring för ert barn där ridningen ingår. Föreningens gruppförsäkring täcker bara det absolut nödvändigaste.
 
Det finns inget krav på medlemskap i Bulycke Ryttarförening vid knatteridning, vill ni ändå vara med och stödja föreningen så tar vi tacksamt emot sponsring på bankgiro 309-4778.
 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 09:54 Skribent: Linda Eriksson

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info