Hoppa till sidans innehåll

Här finns bilder på hästar/ponnyer som varit hos oss men av olika anledningar inte finns kvar!


Björne (Doleris)

Född: 2016 Kom till Bulycke okt 2021 e Zaislas- Dzinsas. Flyttade aug 2022

Björne är en stor snäll valack som var mycket körd innan han kom till oss, orutinera i ridningen men väldigt snäll. Han var världens gulligaste men vi kom fram till att jobbet som ridskolehäst inte var för honom, han trivdes bäst ute i skogen där han var gladast så han är tillbaka hos säljaren och kommer f ett annat hem.

mizzy

Mizzy

Född: 2008 Kom till Bulycke nov 2018 e Twilight - Regazzoni. Såld juli 2022

Mizzy är en trevlig dressyrhäst som tyvärr haft upprepade skador i kot/hovled som gjort hennes karriär som skolhäst tveksam. Mizzy såldes som dressyr/skogshäst till Kelly Krantz.  

Bacardi

Född: 2016 Kom till Bulycke juli 2021 flyttade mars 2022 e Bacardi II VDL

Bacardi var en häst av mindre modell, ca 163 cm och väldigt trevlig att rida, hoppade fint. Tyvärr visade det sig att han hade spatt i sitt vänstra bakben och en dålig prognos för att kunna vara ridskolehäst så han fick lämnas tillbaka till säljaren.

Romeo

Född: 2004 Kom till Bulycke 2011 Pensionär 2021 Ras: lettiskt halvblod med okänd härstamning

Romeo är en stor snäll häst som är stabil att rida. Han fick tyvärr gå i förtidig pension på grund av ett åldersrelaterat hjärtfel som gör att han inte ska anstränga sig då hans aortaklaff inte längre fungerar optimalt. Romeo har det jättebra som pensionär och tas hand om av Julia & Therese som haft honom som favorit på ridskolan.

Loppan o Rebecca

Apollonia (Loppan)

Född: 2005 Kom till Bulycke: dec 2013 pension 1 nov 2021 e. Perion -Ekstein

Loppan är ett välskolat och framåt sto som har många fina placeringar i 1,20 hoppning i Holland. Hon rör sig trevligt och är trevlig i hanteringen i stallet. Hon är välutbildad även i dressyr och har tävlat lätta klasser. Loppan har en artros i ryggen och lite sliten alla ben därför har hon nu gått i pension från ridskolan men kommer att unna ridas lättare under många år hos nya ägaren Rebecka Sundh.

Diamond

Diamond

Född: 2012 Kom till Bulycke: feb 2017 såld juli 2021

e. Berkley Cruise u Freddies Diamond- Kec Blujay Diamond

Diamond är ett skimmelsto på ca 166 cm. Hon är väldigt trevliga att rida men uppskattade kanske inte att byta ryttare som man behöver göra på ridskola. Diamond är såld till Fam Lindroth och kommer att glädja dem i många år samtidigt som Diamond får ett liv hon mer uppskattar är det som ridskolehäst.

George

George

Född: 2006 Kom till Bulycke: 2012 Imp. Irland

George är en Irish Cob och har jääättestora hovar. Han är snäll att sköta i stallet och trevlig att rida. Han är vaken och har trevliga välbalanserade gångarter. Han hoppar gärna och är trots sitt utseende väldigt framåt och känslig att rida.  George gick i förtidspension på egen begäran och flyttade 7/7-21.

bamse

 Proton "Bamse"

Född 2011 Kom till Bulycke mars 2020 triangelmärkt 26/8 2021 Eksterier- -Czatran

Bamse är en rejäl brun valack på ca 175 cm. Tyvärr fick han en stor gaffelbansskada i framkotan vilken inte kommer läka såpass att han kan vara fulltids ridhäst igen. Bamse är såld och ska få mer tid på sig att läka och specialskoning + noggrannt rehabprogram vilket förhoppningsvis ska leda till att han klarar av lättare ridning ett par tillfällen i veckan men han karriär som ridskolehäst kunde tyvärr inte fortsätta.

sigge

Singalullaby "Sigge"

Född 2004 Kom till Bulycke dec 2019  såld juli 2021 e Singspiel u Brief Lullaby Imp Irland

Sigge var en välskolat fullblodsvalack som haft en framgångsrik karriär som galoppör innan han omskolades till ridhäst. Sigge flyttade till nytt hem 7/7-21 pga rygg och hovproblem. Han lever nu ett prima liv som pensionär tillsammans med familjen Blechert.

Abigail

Abigail

Född 2010 Kom till Bulycke juni 2020 Triangelmärkt 26/8 2021e. Cherry Cordial-Donatelli

Abigail är ca 175 cm mer långa ben än massa. Hon var en pärla i allt, trevlig att rida för alla nivåer. Tyvärr fick Abigaile troligen ett virus som sätte sig hjärtat, hon fick ett förmaksflimmer som inte ville bli konverterat. Hon mår fint så länge hon inte utsätts för mer intensivt arbete som galopp/hoppning och är nu terapihäst i Jönköping. Här får hon ta allt i sin takt samtidigt som hon kan ge kärlek till behövande barn/ungdomar.

Funky Music 

 Funky Music

Kallas kort och gott för Funky.

Född: 1999 Ras: korsningsponny ca 153 cm. Pensionär juni 2021

Mysig ponny, lika snäll att hantera som att rida! Funky var en klippa för alla nybörjare och går främst när det skulle börja galopperas. Han spenderar nu en välförtjänt pensionärstid som älskad barnponny hos en familj som ger honom allt han behöver. Han går i stora hagar med snälla kompisar och rids på skogspromenader efter hans önskan.

 MB

Magic Boy (MB)

 Född: 2000 Kom till Bulycke: 2005 Pensionerades juli 2019

Ras: Mecklenburger e: Black Magic Boy / u: Dolly / e: Dornbub
MB var vår stjärna! Älskad av alla och kunde ridas av alla nivåer barn som vuxna, välskolad och fin i ridningen. Han var med i Bohuscupen i hoppning flera gånger. Numera har han ett välförtjänt pensionärsliv där han tar hand om unghästar både i hagen och som sällskap på uteritt.

Prince

Hillside Prince

Född 2008 Kom till Bulycke augusti 2013 Ras Irish cob Imp Irland

Prince är en Irish cob valack av mindre modell, han flyttade från Bulycke hösten 2020 pga att han inte längre trivdes som ridskolehäst. Han bor nu tillsammans med Sancho, Molly & Wonton och rids ut i skogen vilket han trivs jättebra med.

Heart of flame "Hjärta"

Född 2012 Kom till Bulycke feb 2020 såld mars 2021 e.Namelus R- Indoctro

Hjärta är ett mörkbrunt sto på ca 170 cm med fin hoppstam, väldigt fin att rida i dressyren. Hon var tyvärr för känslig med ryttarbyten för att vara skolhäst och säljs som dressyrhäst.

harry

Harry

Född: 2009 Kom till Bulycke: feb 2017 Triangelmärkt 1/10 2020 e.Classic vision-Silver won

Harry är en brun valack importerad från Irland, han har gått jakter och hoppning tidigare och är trevlig att rida även i dressyr men kan busa om han är pigg. Han är väldigt snäll i stallet. Harry har tyvärr förndringar i skelletet i halskotpelaren (artros) som påverkar honom i ridningen och är triangelmärkt. Han har flyttat till Stockholm som sällskapshäst.

annie

Annie Power

Född:2008 Imp Irland ca 147 cm Kom till Bulycke maj 2018 flyttade nov 2020

Annie är ett välutbildat sto med egen motor, hon hoppar bra och är mjuk att rida. Hon är tyvärr skadad och triangelmärkt. Annie bor tillsammans med Harry i Stockholm som sällskapsponny.

siena

Siena Star

Född: 2009 Imp Irland korsningsponny Kom till Bulycke nov 2017- triangelmärkt april 2020

Siena var pigg och känslig för skänkeln, hoppar  bra och gärna, det kunde dock gå lite fort. Siena triangelmärktes pga problem med halskotpelare och rygg vilket gjorde att hon bockade & sparkade bakut massor i ridningen. Nu har hon ett prima liv som "förtidspensionär"!

 

ea

Ea

Född 2003 Imp Danmark ca 144 cm Var på Bulycke sept 2018 - mars 2020

 Ea var en pigg korsningsponny, hoppglad och älskad av många. Tyvärr höll inte hennes bakben för ridning, kotsenskidorna på båda bak var såpass skadade att hon fick lämna oss för de evigt gröna ängarna.

felix

Felix

Född: 2010 Kom till Bulycke: feb 2017  Triangelmärkt feb 2020 e. Zjengis Khan-Quattro

Felix är en välskolad dressyrhäst från Holland som var väldigt fin att rida men han höll tyvärr inte för ridskoleverksamhet. Han triangelmärktes pga kraftig artros båda framkotor och hovbroskförbening. Numera bor han i en lösdrift i Björlanda och pysslas om av Caroline Friberg som äger honom. Han rids inget utan har det bra som sällskapshäst.

Batida

Batida de coco

Född 2011 Var på Bulycke nov 2018 - mars 2020

e Pablo- Falstaff

Batida var ett väldigt trevligt sto, välskolad och vänlig i hanteringen men tyvärr blev hon skadad och fick artros i halskotpelaren vilket påverkade henne mycket. Batida är nu på de evigt gröna ängarna och slipper smärtan. 

GurliGurli

Född 2011 Kom till Bulycke mars 2016 flyttade juni 2019 Ras: korsning fjording/knapstrup Import Danmark Ca 144 cm

Gurli var en väldigt trevlig ponny, fin att rida både i hoppning och dressyr men tyvärr fick hon problem med hovar/fång vilket gjorde att hon inte längre klarade ridskolelivet. Hon är nu nöjd och glad hos sina nya ägare ute i Säve.

 Donny

Don Pesco "Donny"

Född 2012 Var på Bulycke maj 2018 - okt 2019 e. Don Frederico - Wolkentantz

Donny var en brun valack ca 168 cm hög, välutbildad i dressyren och mjuk att rida. Tyvärr blev det problem under våren 2019 och det visade sig att han tyvärr fått en underlig pålagring i halskotpelaren som gjorde att han fick galoppera vidare till evigt gröna ängarna.

 Split

Split

Född: 2007 Kom till Bulycke: aug 2015 flyttade okt 2019

e. Leonetti

Spilt är ett brunt sto ca 170 cm hög som tävlat 110 cm hoppning. Hon bor numera i Sjöbo och kommer förhoppningsvis bli betäckt för att sen bli mamma till en fälttävlans stjärna.

Gloriant

Gloriant

Född: 2009 Kom till Bulycke: nov 2016 - triangelmärkt och flyttat okt 2019  e. Goldstern u Liesbeth

Gloriant är en Groninger häst importerad från Holland. Han var snäll all i hanteringen och mjuk att rida, en riktig nallebjörn! Vi hoppas att han får många fina år med sin nya familj!

 

Olle

Almond Eyed Master "Olle"

Född 2009 Kom till Bulycke mars 2017 triangelmärkt juni 2018

Olle är en maxad c-ponny, väldigt snäll i stallet och att rida. Han blev tyvärr halt på ett framben och inte riktigt ok igen. Olle har flyttat hem till Anna Johansson som sällskap/promenadponny vilket han trivs mycket bra med. 

Donelli

Donelli

Född: 2001 Kom till Bulycke 2010 Pensionerad mars 2019  Ras: Svenskt halvblod
e: Donnerfly ue: Bonapart 
Donelli har tävlat upp till Lätt A, utbildad MSV dressyr. Stor snäll häst med mycket rörelse. Hoppar gärna och är tävlad 110 cm med bra resultat. Donelli blev halt och inte helt ok igen så han tillbringar nu sin tid som glad pensionär i Färgelanda.

nona

Nona

Född 2005 Kom till Bulycke augusti 2013 Korsningsponny Imp. Holland ca 134 cm

Nona flyttade i nov 2018

Zara

Född: 2004 Var på Bulycke: feb 2017- mars 2019

Zara är ett mörbrunt sto från Holland. Hon är inte så hög men ganska rejält byggt och välbalanserad i ridningen. Zara är välskolad i dressyren och hoppar gärna bara det inte blir för högt, svårt eller tittigt.

brownie

 Brown boy ”Brownie”

Född: 2006 var på Bulycke: aug 2014  - sept 2018e. Santano - Zuidhorn

Brown Boy var en brun valack av sportig elegant typ ca 167 cm hög som tävlat lätta klasser hoppning och dressyr med sin tidigare ägare i Holland. Han var okomplicerad, mjuk att sitta på, följsam och stadig att rida. Brownie var en glad hästsom tävlade Bohuscupen med flera ridskoleelever och han var alltid på glatt humör i ridningen  Tyvärr var han hästen som alltid skadade sig, sår, infektion i led och slutligen en griffelbensfraktur som även skadade gaffelband/ligament  

rocky

Rockstar ”Rocky”

Född 2011 Kom till Bulycke aug 2016 Flyttade mars 2018 Ras: tysk ridponny Import Tyskland Ca 138 cm E Llwynymorfa Robin u Bonita

Rockstar är en brun c-ponny valack som rör sig väldigt trevligt. Han hoppar väldigt bra men kan vara busig och pigg. Rocky  lärde sig tyvärr att man kan kasta av ryttaren när man vill därför är han såld. Han bor nu i Årekärr hos en familj där han trivs fint!

zelda

Cornasaus Zelda

Sto Född: 2011 Kom till Bulycke: sept 2016  Såld maj 2018 e Clarebawn Sunshine Diamond u Clarebawn Abertawe Rose

Zelda är en fux av robust modell importerad från Irland. Zelda är stabil och trygg att rida men passade inte riktigt för ridskola då hon behöver mer plats. Hon bor nu i Jönköping med sin nya ägare och har det jättebra. 

malva

Malva

Född: 1999 Kom till Bulycke 2010 Flyttade nv 2016 Ras: Svenskt halvblod e: Ravell -Gaugin de Lully

Malva tävlade av ridskoleelever med placeringar upp till LA2, startad MsvC på över 62%. Tyvärr spökade hennes gamla knäskada och hon blev halt på flera ben vilket satte stopp för henne som ridhäst. Malva har flyttat till Krylbo där hon  betäcktes med Dragon Welt under våren 2017 men resorberade tyvärr. Våren 2018 fick Malva neurologiska problem och svårt med balansen så hon fick somna in.

Balder

Balder (Bolderbast)

Född: 2006 Kom till Bulycke: mars 2014  flyttade feb 2018 e. Rubinson - Rossini

Balder passade inte tyvärr som skolhäst då han blev för stressad av ryttarbyten. Han såldes till fam Dircks och har det nu jättebra som privathäst.

IMG_2924

Casper (Carpe Diem)

Född: 2007 Kom till Bulycke: dec 2013 flyttade juni 2017

  e. Landlord - Indorado - Nimmerdor

Casper var en mycket trevlig häst i dressyr och hoppning men han gillade inte att byta ryttare. Han bor numera i Värmland på en gård där han trivs jättebra.

wonton

Kantje´s Wonton

Född: 2003 Kom till Bulycke: 2013 Imp. Holland Ras: New forest ca 144 cm

Wonton var  väldigt fin att hoppa och trevlig att rida i största allmänhet. Tävlad framgångsrikt av ridskoleelever i Bohuscupen hoppning och dressyr. Tyvärr kunde han pga flera skador inte vara kvar som ridskoleponny. Han såldes som promenadponny till en familj och trivs jättebra

rosita

Rosita

Född: 1995 Kom till Bulycke: 2001 Ras: Gotlandsruss. ca 125 cm Rosita är världens snällaste i all hantering men håll koll när du spänner sadelgjorden för det gillar hon inte. Hon tycker hoppning är jättekul! Rosita är inkörd och brukar dra lucia på det årliga luciafirandet. Rosita gick i pension maj 2017 och bodde hos Anna Johansson fram till våren 2018 då hon fick somna in pga sjukdomar.

 ninja

Hembys Ninotjka (Ninja)

Född:  1997      Kom till Bulycke 2011 pensionerad april 2017. Ras: New Forest ca 140 cm

Ninja bor hos Anna Johansson och ska vara promenadponny till hennes son.

MollyMolly

Född 1996 okänd stam

Molly lever glada dagar som pensionär hos Hanna som har Sancho. Molly var en trygg (dock väldigt matglad) ponny som var väldigt omtyckt på ridskolan.

helga

Hermione "Helga"

född: 2009 SWB e Heartbeat - Maraton Kom till Bulycke juni 2015 - flyttade feb 2017

En väldit fin skolhäst med stjärnspäckad stam som fungerade med alla typer av ryttare och hoppade trevligt. Helga skadade sig tyvärr i framkotan, ligamenten töjdes ut och blev skadade för alltid. Hon är nu triangelmärkt och i avel, betäckt med Crusador Ice vt17 och fölade vt 2018, en fin liten hingst  som döptes till Confundus. Helga ska betäckas igen 2018.

IMG_5601

Timon

Timon

Född: 2000 Kom till Bulycke 2011 Såld 2016-05-01 Ras: korsningsponny ca 136 cm

Timon är en c-ponny valack som är fin att rida i dressyren. Har tävlat Bohuscupen dressyr med bra resultat. Han hoppar jättebra men är lite tittig på hinder. Timon trivdes inte riktigt med ridskolelivet så nu är han istället privatponny med egen familj som älskar honom!

Gina

Gina

Född: 1999 Kom till Bulycke 2011. Ras: Tysk ridponny ca 150

Gina är ett d-ponny sto som gick i pension aug 2016 pga mycket problem med sina hovar och hon hade tröttnat på att vara ridskoleponny. Hon bor nu tillsammans med nya hästkopisar och ska vara läromästare åt en liten kille.

 Sancho

Sancho Pancho

 Född:1997 Kom till Bulycke 2009 Ras Polsk import 148 cm

Sancho var en trevlig valack med mycket vilja. Tävlade Bohuscupen flera år med olika ryttare men alltid med bra resultat. Sancho flyttade för pensionering sommaren 2016 och har nu ett bra liv tillsammans med nya ägaren!

Vivienne hoppar

Vivien

Född: 1998 Kom till Bulycke 2011 pensionerad mars 2016. Ras: New forest ca 144 cm

Vivien blev tyvärr inte helt bra efter sin hälta bak och triangelmärktes för att bli pensionär som promenadhäst istället för ridskolehäst. Hon bor nu utanför Falköping och mår som en prinsessa!

 

11870832_1621033971489087_9204936763599579014_n

Novelle

Tyvärr så håller inte fina Novelle för ridskoleverksamhet så 21 dec 2015 flyttade han till lösdrift (samma ställe som Bibbi och Wilma) där han ska gå i hagen och rida lite lätt ibland. Han är triangelmärkt men kommer att få många fina år som promenadhäst!

Novelle var en klippa i Bohuscupen hoppning där han tagit många placeringar med olika elever.

 

Melker

 

Melker

Född: 1991 Kom till Bulycke:  2001 Pensionär 3/10 2014    Ras: Norsk fjordhäst

Snällare och bussigare ponny än Melker finns inte! Han är trygg & säker men kan vara lite långsam. Melker har flyttat till Eskilstuna och står i stor box, han lever pensionärens glada dagar!

hast-carany

Carany

Sto Född: 2005 Kom till Bulycke:2013 flyttade juli 2015 sv halvblod e Carano u. Fanory ue Zadok

Carany har tävlat hoppning med placering i 105 cm och dressyr med placeringar i LC/LB med elever. Tyvärr hade hon problem med sin muskulatur runt bogarna som gjorde att hon inte fungerade som ridhäst. Hon är triangelmärkt och betäckt 2015, födde 2016 ett fint stoföl e. Hip Hop. Carany fick tyvärr tas bort 2017 pga flertalet tumörer.

 Lady

Lady

Född: 2003 Var på Bulycke: 2011 -juli 2015  e. Optimist u. Kelicious Lady

Lady var en väldigt trevlig häst att rida men skadade sig tyvärr upprepade gånger och finns nu på de evigt gröna ängarna.

Bibbi

Libertija (Bibbi)

Född: 2002 Kom till Bulycke: 2007 Lettisk import e: Leonardo/ u: Lira Fanfara/
e: Lirs-Laris
Bibbi blev triangelmärkt i jan 2015 och bor nu på lösdrift tillsammans med Wilma uppe i Tanum. Hon har dte prima där!

Bettan

Bitten Backely "Bettan"

Född: 1999  Kom till Bulycke 2008.

Ras: Norsk fjordhästkorsning.

Bettan är pigg och glad, snäll i hanteringen. Hon fick tyvärr en hovbensfraktur i september 2014 och kunde inte vara kvar i verksamheten. Bettan bor numera på Sindarve fjording stuteri på Gotland där hon ska vara i avel och få söta föl!

MalkomMalkom o Wilma

Malkom

Född: 1992 Kom till Bulycke: 2000 Pensionerad mars 2014 Ras: Svensk halvblod e: Lambert / u: Sania /
e: Trombon

Malkom har varit en klippa i verksamheten och varit läromästare till många! Han lever nu livets glada dagar som pensionär tillsammans med Wilma. Malkom somnade tyvärr in i hagen under sommaren 2014 så han finns inte längre.

 Wilma2

 

Wilma Sartor

 Wilma Född: 1995 Kom till Bulycke: 1999 Pensionerad mars 2014 Ras: Danskt varmblod e: Åge / u: Anja / e: Abglanz-sohn.
Wilma går nu i hagen och skrotar som glad pensionär!

nemo

 

Nevermind "Nemo"

Född: 1995 Kom till Bulycke: 2007 dog mars 2014 Tysk import e: Newtime/ u: Rositta /e: Royal 

Nemo var en riktig pärla som vi saknar, han var pigg och glad, älskade att hoppa.

 

Cinzano001

Cinzano

Född: 1998  Var på Bulycke 2010 - 2013

 Ras: Halvblod

Liten, stor häst med ett gott hjärta. Duktig i både hoppning och dressyr.
Snäll att hantera och rida men kunde vara lite busig när han var extra pigg.

Vicky

Queen Victoria "Vicky"

Född: 2006 Kom till Bulycke 2011 såld 2013 Ras: Lettiskt halvblod
med okänd härstamning.

Vicky är snäll men lite orutinerad, har inte så stora gångarter men är mjuk och skön att sitta på. Hon vill göra sitt bästa i alla lägen. Vicky fick tyvärr en hovbensfraktur  sommaren 2012 och blev aldrig riktigt bra igen. Hon är nu triangelmärkt och såld som promenadhäst till Monica Johansson som kommer träna lite lättare NH/western med henne.

Felix

Felix

Född: 1993 Kom till Bulycke: 2001 Ras: Korsningsponny
Felix har gått i pension sommaren 2013 och bor numera i Halmstad där han trivs fantastiskt bra!

Fridolf

Lille Fridolf

Född: 1992 Kom till Bulycke: 1999 Pensionerades aug 2013 Ras: Svensk halvblod e: Rastell / u: Zelma /
e: Magnifique.
Fridolf har efter lång och trogen tjänst fått gå i pension, bor numera i Sjuntorp hos en familj där han mår som en prins!

Tom i solen

Tom

Född: 2006 Kom till Bulycke: 2013 Imp. Irland Ras: Irish horse korsning

Tom är en fux valack kategori C. Han såldes för att ridskola inte riktigt var hans grej, nu är han privatponny och trivs utmärkt med det. Såld aug 2013.

Esther

Esther (Miss Aktros)

Född: 1992 Kom till Bulycke: 2000 Såld juli 2013 Tysk import e: Annaghdown Star / u: Diamond Polly /
Snällaste hästen i stallet det är så vi minns Esther, alltid snäll och trygg. Numera bor hon i Falkenberg och är extramamma åt föl + går lätta uteritter med sin ägare.

AntonAnton i paddocken

Anton

Född: 2003 Var på Bulycke 2011- 2013 Ras: Danskt halvblod

Anton var en pigg och glad häst som var jättesnäll i stallet. Han blev tyvärr skadad i ett framben och var tvungen att avlivas.

Gelon

 

Gelon

Född: 1996 Kom till Bulycke: 2003 Såld 2013 Ras: Danskt varmblod e: Godfather / u: Athene /e: Avanti
Gelon var duktig i dressyr och hoppning. Tyvärr trivdes han inte med ridskolelivet utan blev sur och grinig i stallet. Därför såldes han till Felicia Uno och de hade flera fina år tillsammans innan han tyvärr fick tas bort pga skada.

Mulle

Mahr (Mulle)

Född: 1997 Kom till Bulycke: 2001 Ras: Gotlandsruss

Mulle saknas av oss sedan akut kolik som gjorde att han fick somna in i april 2012.

skäcken

 Skäcken

Pensionär från 25 dec 2011. Vi önskar honom ett gott liv med sin nya ägare!

Irene

Iréne

Född: 2001 Var på Bulycke 2008 - 2013.

Irene var en jättesnäll ponny, fin att rida i dressyr och hoppning. Tyvärr blev hon aldrig riktigt bra efter en griffelbensfraktur + fick spatt i ett bakben och var tvungen att avlivas.

Rohendro

Rohendro

Santis

Santis

Stefano

Stefano

Rakel

Rakel

Gunnel

Gunnel

Uppdaterad: 31 JUL 2018 13:33 Skribent: Linda Eriksson

  
______________________

Du som kör bil till Bulyckes anläggning- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
ÖCKERÖ IT-TJÄNST
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info