Hoppa till sidans innehåll

Vår personal


Ridskolans personal

Verksamhetschef

Ralph

Linda Eriksson

Linda är utbildad hippolog och har tagit kandidatexamen i dressyr på Strömsholm. Linda har SRL III (diplomerad ridlärare), är C-tränare, verksam som dressyrdomare och även utbildad stilhoppningsdomare. Hon är också legitimerad sjukgymnast och har arbetat med funktionshindrade barn.
Linda tävlar främst dressyr upp till PSG men även lite hoppning med sin häst Ralph A Lauren  Hon har även Valreas som är en unghäst som ska tävla dressyr främst.

Instruktörer 

 Chatrine

Chatrine Benjaminsson

Chatrine är utbildad ridlärare på Strömsholm med SRL II och har många års rutin från ridskola som instruktör. Chatrine är främst dressyrinriktad, har tävlat tidigare och har flera egna hästar. Numera är hon främst på tävling med sin dotter som tävlar ponny framgångsrikt både i hoppning och dressyr.

Annelie Larsson

Utbildad SRL I på Strömsholm. Annelie har häst i medlemsstallet och tävlar både dressyr & hoppning.

Frida Iversen

Frida är utbildad SRL I på Strömsholm och har en egen häst som hon mest tävlar hoppning med.

Frida Nivall

Frida har varit på Bulycke sedan hon var liten, ridit på ridskolan och gått som instruktörselev. Frida har tävlat ridskoleponny i dressyr och har nu ponnylektioner på lördagar.

Emelie Renman Åquist

Emelie är hippolog, tävlar dressyr på Int I nivå med placeringar, har jobbat på olika ridskolor som instruktör samt en längre tid i Frankrike på Musée Vivant du Cheval. Emelie har lektioner på lördagar. Hon jobbar till vardags på kontor inom miljö och hållbarhet.

Sofie Nivall

Sofie har varit på Bulycke sedan hon var liten, rider på ridskolan och har tävlat ridskoleponny i dressyr. Sofie tar hand om teorin på Ridlekis på lördagar och hoppar in som vikarie på ponnylektioner ibland.

Emma Johansson

Emma har ridit på ridskolan länge och jobbar extra i stallet. Hon har gått på Varbergs Ridgymnasium med examen som djurvårdare och har läst instruktörskunskap. Emma har Ridlekis och nybörjargrupp samt ibland privatlektioner för våra yngre ryttare. Emma siktar på att ta SRL I under 2023.

Stall och anläggning

Anna Johansson  

Anna Johansson

Anna ansvarar för arbetet i stallet, hanterar fakturor/betalningar och har full koll på allt som händer på Bulycke. Anna rider en del på skolhästarna som behöver utbildas eller sättas igång.  

therese

Therese Nilsson

Therese arbetar i stallet med Anna och har hästskötaexamen. Hon har fd skolhästen Romeo som är pensionär som hon äger tillsammans med en till fd. elev på ridskolan.

 Stig & Morris

 Stig & Morris

Stallkatterna med uppgift att hålla mössen borta. Stig tar även sin uppgift som trivselkonsult på fullaste allvar, ses ofta i ridhuset på läktaren där han gärna ligger i någons knä eller inne på kontoret där han "hjälper till". Stig är med överallt och vill mysa men Morris håller gärna lite anstånd då han är lite försiktig.

Följ Stig på Instagram!

Instagram

Uppdaterad: 11 APR 2018 14:23

  
______________________

Du som kör bil till Bulyckes anläggning- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
ÖCKERÖ IT-TJÄNST
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info