Hoppa till sidans innehåll

Vår personal


Ridskolans personal

 

Verksamhetschef

Linda Eriksson

Ralph

Linda är utbildad hippolog och har tagit kandidatexamen i dressyr på Strömsholm. Linda har SRL III (diplomerad ridlärare), är C-tränare, dressyrdomare och stilhoppningsdomare. Hon är också legitimerad sjukgymnast och har arbetat med funktionshindrade barn.
Lindas häst Ralph A Lauren står på Bulycke och tillsammans tävlar de dressyr med sikte på svår klass. Hon har även Dixi MH,  som tävlar medelsvår dressyr.

Instruktörer 

 

Kristina Holgersson

Kristina har arbetat på Bulycke i många år, är instruktörsutbildad i Skara, har SLR II och är främst inriktad på dressyr. Kristina har hästgård i Kungälv där hon och hennes dotter rider familjens hästar. Kristina undervisar även på Real gymnasiet.

 

hanna

Hanna Lundborg

Hanna är mer eller mindre uppvuxen på Bulycke. Jobbade från 2007 i stallet och arbetar nu som instruktör efter genomgången ridledarutbildning. Hanna har ingen egen häst men rider och tävlar andras hästar. Hon har placeringar tom LA dressyr och har tävlat 110 hoppning.

 Chatrine

Chatrine Benjaminsson

Chatrine är utbildad ridlärare på Strömsholm med SRL II och har många års rutin från ridskola som instruktör. Chatrine är främst dressyrinriktad och har flera egna hästar.

 Hoppning

Anna Linders

Anna har jobbat på Bulycke sedan länge, hon är utbildad på Flyinge/Strömsholm som hippolog och har SRL II. Hon har gått påbyggnadsåret till Naturbrukslärare och är därmed behörig gymnasielärare.

Anna har egen häst, The Duke, som hon tävlar både hoppning och dressyr. Hon arbetar även som gymnasielärare på Real.

Jessika

Jessika Hulterström

Jessika har gått Ungdomsledarkursen, Ridledarkursen och arbetat på Sjöstjärnas ridläger som ridlärare/lägerledare. Hon har egna hästar som heter Smulan, Julia och Pelle. Jessika arbetar delvis i stallet och delvis som instruktör.

Sara Dewall

Sara jobbar som instruktör på lördagar.

Helena Sundell

hopp

Helena har jobbat som lärare på högstadiet och tävlat hoppning tom 120 cm med sin häst Man in black. Numera tävlar hon främst dressyr och har startat MsvB. Hon jobbar som vikarierande instruktör på fredagar.

Rebecka Sundh

Rebecka är uppvuxen på Bulycke, hon har gått som stallvärdinna och sen instruktörselev. Hon har gått Ridledarkursen sommaren 2017.

Stall och anläggning

 

Anna Johansson  

Anna Johansson

 Anna har ansvaret för stallet och har full koll på allt som händer på
Bulycke. Anna tävlar Anna Linders häst främst i hoppning och rider en del på skolhästarna som behöver utbildas eller sättas igång.  

 Stig & Morris

 Stig & Morris

Stallkatterna med uppgift att hålla råttorna borta. Stig tar även sin uppgift som trivselkonsult på fullaste allvar och ses ofta i ridhuser på läktaren där han gärna ligger i någons knä. Stig är med överallt och vill mysa men Morris håller gärna lite anstånd då han är lite försiktig.

Följ Stig på Instagram!

Instagram

Uppdaterad: 11 APR 2018 14:23

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info