Hoppa till sidans innehåll

Du med egen häst


 Medlemsstallet på Bulycke RF

I medlemsstallet på Bulycke Ryttarförening finns det 14 boxar varav 4 används för ridskolans hästar. Här står medlemmars privata hästar uppstallade på ridskolans anläggning. 

I hyran ingår torv, daglig utomhusvistelse i hagar, morgonfodring, utsläp/ lunchfodring vardagar och tillgång till ridhus/paddock när ridskolan inte använder dessa. Stalltjänst helger och vardag kväll ligger på ett rullande schema fördelat på de uppstallade.

Just nu finns inga platser lediga.

Stallplats kan man anmäla sitt intresse för genom att maila This is a mailto link och berätta lite om sig själv och sin häst/ponny. Vi har ingen strikt kölista utan detta är en intresseanmälan som beaktas  när en ledig stallplats ska fördelas. Stallplatser erbjuds i första hand till befintliga medlemmar då det är ett medlemsstall.  För att det ska finnas plats för så många som möjligt gäller regeln att varje ryttare/familj enbart får ha en stallplats i medlemsstallet. Det går alltså inte att ha två hästar/ponnyer uppstallade i medlemsstallet med samma ägare/ryttare från samma familj. Då medlemsstallet bygger på att alla hjälps åt måste det finnas en hästvan och engagerad förälder/anhörig för minderårig ryttare.

 Vi behöver ha en bra blandning av hästar/ponnyer och yngre/äldre ryttare i medlemsstallet som kan vara förebilder för ridskolans elever. Sammansättningen i medlemsstallet ska spegla föreningens medlemmar åldersmässigt. Vi behöver ha engagerade föräldrar/hästägare som för vår klubb framåt och tävlingsryttare som tävlar för vår klubb när man står uppstallad på vår fina anläggning.

När man står uppstallad på Bulycke RF förväntas man hjälpa till som funktionär på tävlingar, delta aktivt i föreningens alla aktiviteter ( tex fixardagar), följa regler för ridning och hästhantering, sköta sin stalltjänst och åtagande enligt schema samt vara ett gott föredöme på anläggningen/ute på tävlingsplatser.

 

"Kringstallen"

 Runt Bulycke RF finns det för närvarande tre olika privatstall.

Stall Herkules - delat ägande mellan de uppstallade, personlig kontakt.

Stall Skogens gård - sök på FB

Stall Bua gård ägs av Birgit Lennerås, personlig kontakt.

 Medlemmar i Burf från dessa stall är varmt välkomna upp till oss, att delta i våra aktiviteter och att använda anläggningen (förutsatt att anläggningskort löses).

Allmänna anläggningsregler


Här på anläggningen använder vi alltid hjälm vid ridning, tömkörning och longering


-         Här på Burf hälsar vi på varandra för allas trevnad

-         Visa hänsyn och hjälp varandra

-         Respektera att Burf är en rökfri anläggning

-         Respektera att stallplanen är en bilfri zon, den får endast    användas tillfälligt vid i/urlastning av häst eller tunga fodersäckar.

-        Parkera din transport på anvisad plats borta vid parkeringen annars blockerar du vägen för personalens arbete och leveranser till Burf

-         För allas säkerhet, utrusta din häst så att du har kontroll på den när du leder den. Grimma och grimskaft är endast lämpligt på väg till och från hagen.

-         Skritta förbi varandra vid möte på slingan, kommunicera med varandra för allas säkerhet


Hästarna har företräde före bilar, cyklar, mopeder och dylikt i hela Burfs område

Uppdaterad: 13 OKT 2021 10:52

  
______________________

Du som kör bil till Bulyckes anläggning- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
ÖCKERÖ IT-TJÄNST
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info